meniu
Avocații noștri sunt profesioniști desăvârșiți, recunoscuți pe plan național. Datorită experienței lor aceștia au posibilitatea reprezentării clienților, în fața tuturor instanțelor judecătorești și arbitrale. În cadrul societății există avocați vorbitori de limbă engleză, germană și franceză, precum și traducători autorizați de Ministerul Justiției.
Radu TUDORAN
Din anul 1997 Radu Tudoran este licentiat in stiinte juridice, fiind absolvent al Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu. Face parte din Baroul de avocati Sibiu, membru al Uniunii Barourilor din Romania. Aria sa de activitate include o gama larga de litigii civile si comerciale, cuprinzand litigii legate de contracte, procese cu privire la cumparea ori vanzarea de afaceri, litigii avand ca obiect imobile, executare silita, contencios administrativ si fiscal, ori dreptul proprietatii intelectuale. Radu Tudoran reprezinta in mod regulat un numar substantial de societati in domeniul prevenirii litigiilor, acordand consultanta in variate probleme de ordin legal unor mari companii nationale si internationale. Totodata, Radu este un specialist in dreptul muncii si este de a asemenea implicat in numeroase proceduri de insolventa.
Limba straina: engleza
Dragos Stan
In anul 2008 a absolvit Facultatea de Drept „Simion Barnutiu” din Sibiu iar in anul 2010 a absolvit Masterul in “Ştiinţe penale” – din cadrul aceleiasi facultati. Incepand cu anul 2009 a devenit membru al Baroului Sibiu, iar din anul 2012 activeaza in cadrul SCA SUCIU & Asociatii ca avocat colaborator. Este specializat in domeniul dreptului penal si al dreptului procesual penal, oferind servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare juridica in toate fazele procesului penal, precum si in fata instanțelor de control judiciar, in cazul infractiunilor prevazute in codul penal, cat si in legile speciale (infracţiuni de crimă organizata, infracţiuni de coruptie, infractiuni informatice, infractiuni in domeniul muncii si protectiei in munca, infracţiuni de evaziune fiscala). Deopotriva acorda servicii de consultanta juridica in domeniul dreptului civil, comercial si administrativ. Limbi straine: engleza
ANDREI ARDELEAN
Andrei este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, iar din anul 2022 este membru în Baroul Sibiu și avocat colaborator în cadrul SCA SUCIU&Asociații.
Aria sa de activitate vizează diferite ramuri ale dreptului civil, executare silită, dar și domeniul dreptului penal. În acest sens, Andrei a ales să urmeze susținerea programului de master „Științe Penale” din cadrul Facultății de Drept a Universității Lucian Blaga din Sibiu, unde s-a aplecat îndeosebi asupra studiului procedurii speciale privind tragerea la răspundere penală a persoanei juridice.
În exercitarea profesiei asistă și reprezintă cu rigurozitate clienții atât în fața instanțelor judecătorești, cât și în fața instituțiilor publice, oferind totodată consultanță juridică cu privire la anumite aspecte anterioare declanșării unei proceduri judiciare.
Limbi străine: Engleză
SARAH MICLEA
Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu și-a continuat parcursul profesional specializându-se în domeniul "Științelor Penale", prin promovarea cursurilor de master din cadrul aceleiași universități, iar din anul 2020 este membră a Baroului Sibiu si avocat colaborator în cadrul SCA SUCIU&Asociații.
În exercitarea profesiei asistă și reprezintă cu succes clienții în fața instanțelor de judecată, a instituțiilor publice sau private, oferind de asemenea consultanță juridică în diverse proceduri prelitigioase. Activitatea sa profesională vizează aria dreptului penal și contravențional, domenii din ramura dreptului civil precum și sfera drepturilor omului prevăzute în Convenția Europeană a Drepturilor Omului. Limbi străine: Engleză și Franceză