Alexandru Suciu
Managing partner

Absolvent in anul 2003 al Facultatii de drept „Babes Bolyai” din Cluj Napoca, Alexandru SUCIU si-a aprofundat studiile prin obtinerea unui master in dreptul afacerilor si apoi titlu de doctor in drept cu lucrarea „Exceptiile procesuale in Noul Cod de procedura civila”.

Membru al Baroului Sibiu din anul 2004, a activat in cadrul SUCIU&Asociatii ca asociat si apoi partener. In anul 2010 a fost numit arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Incepand cu anul 2020 a fost ales decan al Baroului Sibiu. Este specializat in litigii de drept privat si public, insolventa, oferind deopotriva si servicii de consultanta in domeniul civil, comercial, societar, administrativ.

Limbi straine: engleza si germana.

IULIANA CIOCAN
Partner

Membră a Baroului Sibiu din anul 2008, Iuliana Ciocan a activat ca avocat colaborator la SCA SUCIU & Asociaţii până în anul 2020, când a devenit partener în cadrul societății de avocați. A absolvit Facultatea de Drept “Simion Barnuţiu” din Sibiu în anul 2006, continuându-şi pregătirea profesională cu studii de masterat în “Ştiinţe penale” (finalizate în anul 2008) şi “Instituţii de drept privat român” (masterat absolvit în anul 2009) la aceeași facultate. Din anul 2017 este doctor în drept, titlu obținut în urma susținerii tezei: Contestația la executare în materie civilă. Începând cu anul universitar 2020-2021 Iuliana Ciocan este și profesor asociat la Facultatea de Drept din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Experienţa sa profesională cuprinde atât aria dreptului privat, cât şi cea a dreptului public, oferind asistenţă şi reprezentare în litigii, precum şi consultaţă în: drept civil, dreptul familiei, drept administrativ, executare silită. De asemenea, este specializată în asociaţii şi fundaţii.
Limba străină: franceză și engleză

Dorin Suciu
Of counsel
Dorin SUCIU este fondatorul SUCIU & Asociatii, sub indrumarea caruia s-au format multe generatii de avocati. Calitatile sale au fost recunoscute permanent in cursul carierei, detinand atat functia de decan al Baroului Sibiu, cat si cea de vicepresedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, fiind peste 20 ani membru in structurile de conducere a avocatilor din Romania. Retras din activitate, este in prezent un sfatuitor important ca urmare a experientei profesionale acumulata de-a lungul celor peste 40 ani de cariera.