Dorin Suciu
Dorin SUCIU este fondatorul SUCIU & Asociatii, cu o experienta de litigator de peste 40 ani. Sub indrumarea sa s-au format multe generatii de avocati, carora le impartaseste constant din experienta profesionala acumulata de-a lungul timpului. Calitatile sale au fost recunoscute permanent in cursul carierei, detinand atat functia de decan al Baroului Sibiu, cat si cea de vicepresedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, fiind peste 20 ani membru in structurile de conducere a avocatilor din Romania. Activitatea sa cuprinde asistenta si reprezentarea in litigii de o complexitate deosebita in domeniul imobiliar, societar, privatizari, restituirea proprietatilor.
Alexandru Suciu
Absolvent in anul 2003 al Facultatii de drept „Babes Bolyai” din Cluj Napoca, Alexandru SUCIU si-a aprofundat studiile prin obtinerea unui master in dreptul afacerilor si apoi titlu de doctor in drept cu lucrarea „Exceptiile procesuale in Noul Cod de procedura civila”. Membru al Baroului Sibiu din anul 2004, a activat in cadrul SUCIU&Asociatii ca asociat si apoi partener. In anul 2010 a fost numit arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Este specializat in litigii de drept privat si public, insolventa, oferind deopotriva si servicii de consultanta in domeniul civil, comercial, societar, administrativ. Limbi straine: engleza si germana.